Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с оборотите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с оборотите

здрвеите на скоро си взех алфа ромео 146 (тс) 1.4 16в, но имам проблем с уборотите, варират от 500 до 2500 когато работи на място. Благодарч ви предварително

Колека, темата е разисквана много пъти, но малцина имат успех ... можеш да прочетеш повече тук: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EE%F0%EE%F2%E8

Успех!
    146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Първоначално публикувано от emou6an Покажи съобщение
      здрвеите на скоро си взех алфа ромео 146 (тс) 1.4 16в, но имам проблем с уборотите, варират от 500 до 2500 когато работи на място. Благодарч ви предварително
      колега пише се обороти не убороти
      Alfa Romeo 159

Comment

МПХ - моторче за празен ход ти е проблема
        или почистване, или смяна в краен случай, макар че цената е чудна
        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от filip_gad Покажи съобщение
          Колека, темата е разисквана много пъти, но малцина имат успех ... можеш да прочетеш повече тук: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EE%F0%EE%F2%E8

Успех!
          благодаря за информацията

Comment

Оборотомера не работи

Проблема е следния опитах се да сваля стъпковото моторче но неможах.Свалих горните два болта а третия отдоло неможах при което се отказах,защото нямах нужния инстромент.След това зглобих всичко и реших да заполя колата при което видях че оборотомера не работи и свети една светлина на таблото прилича на дюза или нещо подобно.Колатае Alfa 156 1.8 t.s
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99

Comment

инжекциона
              ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
              ПЛОВДИВ

Comment

ЗДРАВЕИТЕ алфисчета днес се регистрирах с триста зора и да се включа в темата

Comment

имам проблем с оборотите като и дам гас на моята красавица оборотите почват да танцуват от 500 до 1500 ако може да ме посаветвате от къде идва пробмема

Comment

Първоначално публикувано от CECY 156 Покажи съобщение
                    имам проблем с оборотите като и дам гас на моята красавица оборотите почват да танцуват от 500 до 1500 ако може да ме посаветвате от къде идва пробмема
                    Добре дошъл! Попрочети малко по-нагоре
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EE%F0%EE%F2%E8
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

да всеки го има маи този проблем,кои в по-голяма кои в по-малка степен,моето наблюдение показва,че предимно проблема идва от моторното масло,колкото и странно и налудничаво да звучи,токовете сащо са от значение,например ако си включил консуматор(караш на фарове и тн.)смени маслото с качествено смени всички филтри караи с карера 100!!!и 6те усетиш,4е има осезаема разлика,всеки се хваща за стапковото моторче,ако на 1 скорост колата ти варви без газ на равно значи то си е ок!!колата трябва на тихи да даржи от 800 до 1000 оборота иначе тресе и не е препорачително,АИДЕ УСПЕХ

Comment

Не знам дали ще ти помогне но преди време бях притежател на една Мазда 626 - 94г. с подобен проблем. Оборотите ми скачаха от 500 до 1500. След обиколка на много майстори накрая отидох в представителството на Мазда и я закачиха на компютъра. след 5 мин ми казаха странна диагноза а именно :
                        "Скъсана гарнитура на входящия колектор"
                        С голямо недоверие свалих колектора и наистина гарнитурата беше пробита, Смених я, сле това занулихме натрупаните грешки в компютъра и всичко се оправи.

Не гарантирам, че това ти е проблема но ако все още не си успял да го отстраниш провери и това.

успех
                        http://www.doctorprinter.bg

Comment

и аз да кажа моята върве6е добре но държе6е 1000 оборота и ускорява6е мудно.от форума ме посъветваха да почистя дебитомера.след операцията запо4на да варира м-у 500 и 1500 оборота когато е по инерция.когато спра и колебаенето спира и държи 900.От форума ме посъветваха да по4истя и дроселовата клапа.след операцията държи 2000 оборота. Ами сега ? кое ще е следващото? и има ли някой който наистина да разбира особено от Бургас?
                          ALFA 145 1.4 TS JUNIOR

Comment

Working...
                          X